Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELMONT SPA HOTEL

   Pamporovo, 4870 Pamporovo, Bulgaria, Pamporovo, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotel Belmont Pamporovo este situat în partea liniștită din Pamporovo, la 1 km distanță de pistele de schi.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant, lobby bar, cocktail-bar lângă piscină, magazin, sală de internet, o sala de conferinte, dulap de schi, snowboard, lift panoramic, centru de fitness, biliard, complex de bowling profesionist cu 8 linii. O atarctie deosebita la acest hotel sunt săniile cu motor indrumate de un instructor care le ofera turistilor plimbări de neuitat in jurul regiunii. Sport și Spa: Centru Spa, piscină interioară, jacuzzi, saună, solar, centru de masaj. In timpul verii puteți face excursii pe jos cu ghizi montani, excursii prin împrejurimile maiestuoase, vizita la Manastirea Bachkovo, podurile Wonder, Cheile Trigrad, Pestera Diavolul, Pestera Yagodino și alte locuri minunate.
Facilitati cazare: Hotelul a fost construit in anul 2005, renovat in anul 2012 si dispune de 60 camere duble, 18 apartamente, 6 etaje, 1 lift si este format dintr-o singura cladire. Camere duble dotate cu TV prin cablu, minibar, telefon, aer conditionat, uscator de par, baie - cada, disponibile cu două paturi individuale și o dormitor opțional. Două camere pot fi unite printr-o usa pentru a satisface nevoile familiilor cu copii. Camerele familiale și apartamente sunt compuse din două camere separate și un WC individual.Camera Dubla 25 mp - dispune de doua paturi separate. Patul suplimentar este o canapea extensibila. Apartament cu 1 dormitor 45 mp un dormitor cu un pat dublu, un living cu o canapea extensibila. Patul suplimentare sunt canapeaua extensibila. Toate unitatile de cazare dispun de incalzire centrala, TV prin satelit, telefon, minibar, Wi-Fi, mocheta, baie cu dus si uscator de par. Anumite camere si apartamente au balcon. Anumite unitati de cazare dispun de seif (gratuit).
Facilitati pentru copii: patut (la cerere, gratuit), scaun inalt la restaurant (la cerere, gratuit), sectiune copii la piscina.
Servicii gratuite: Minibus la statia de jos a telescaunului conform unui orar prestabilit, piscina interioara incalzita, fitness, bowling, massage, solar, sauna, baie de aburi, baie turceasca, tratamente SPA, etc.
Parcare: Posibilitate parcare exterioara gratuita pentru clientii hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie