Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELMONT HOTEL

   Gramadeto, Georgi Nastev Str, Ul Georgi Nastev, 2770 Gurovitsa, Bansko, Bulgaria, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotelul Belmont este alegerea ideala pentru petrecerea unei vacante de vis in statiunea Bansko. Acesta pune la dispozitia oaspetilor sai servicii de calitate si va garanteaza un sejur linistit si relaxant. Hotelul este situat la 500 m de Gondola si la aproximativ 2 km de centrul statiunii Bansko.
Facilitati hotel: lift, safe la receptie, internet wi-fi, piscina interioara, bar, fitness, sauna, masaj, Jacuzzi.
Facilitati camere: Hotelul Belmont are de oferit 74 de apartamente de lux şi studiouri. Dormitoarele consta dintr-o camera living cu canapea plianta, baie cu cadă sau duş, uscător de păr, terasa. Apartamentele sunt dotate cu TV prin cablu, încălzire centrală pentru confortul dumneavoastră în timpul zilelor reci de de iarnă.
Studio 2 +0: 22-35 m2. Studiourile au o cameră de zi cu un pat dublu și chicinetă, baie cu duș și uscător de păr. Capacitatea maximă 2 adulți
Apartament 2 +2: 52 mp. Apartamente cu un dormitor consta dintr-o cameră de zi cu canapea extensibilă, 1 dormitor și chicinetă, dormitor, baie cu duș, uscător de păr, balcon. Capacitatea maximă de 4 adulți.
Apartament 4 +2: 70 mp. Apartamente cu doua dormitoare consta dintr-o cameră de zi cu canapea extensibilă și chicinetă, 2 dormitoare, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon. Capacitatea maximă de 6 adulți.
Facilitati copii: patut (la cerere, gratuit).
Facilitati gratuite: piscina interioara, internet, transport pana la Gondola.
Servicii contra cost: sala de fitness, terenul de tenis, masaj, jacuzzi, sauna, baie de aburi.
Parcare: Este posibila parcarea gratuita la o locatie in apropiere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie