Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASPEN RESORT

   Kulinoto No 20 Floor 2, 2760 Razlog, Bulgaria, Razlog, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Complexul Aspen Golf Ski & Spa Resort este situat in Valea Razlog, la 11 km de Bansko, la 6 km de orasul Razlog si aproximativ 12 km de telecabina.
Facilitati hotel: Aspen Resort Golf Ski & Spa dispune de receptie, seifuri de inchiriat la receptie (gratuit), Internet in lobby/receptie (gratuit), lobby bar/lounge cu 60 de locuri cu semineu, restaurant principal/a la carte (120 locuri), centru spa si wellness, salon de infrumusetare, sala de conferinte, magazin.
Facilitati camere: Hotelul a fost construit in 2008, are 5 etaje, 1 lift, 153 de unitati de cazare. Aspen Resort Golf Ski & Spa are o cladire principala - Aspen Golf (4 sectiuni conectate) si 2 cladiri secundare - Aspen Suites si Aspen Heights. Cladirile nu sunt conectate cu celelalte. Toate facilitatile sunt in cladirea principala Aspen Golf, sectiunea A.
Aspen Resort Golf Ski & Spa are urmatoarele tipuri de cazare: Studio - o camera cu 2 paturi si pat suplimentar pliant. Apartament 1 dormitor - dormitor cu pat dublu si living cu o canapea extensibila; baie cu dus si cada. Apartament 2 dormitoare- 2 dormitoare (unul cu pat dublu si celalalt cu 2 paturi) si living cu o canapea extensibila, baie si WC separat. Toate unitatile au cablu TV, telefon, fierbator de apa, chicineta (plita, cuptor, cuptor cu microunde, frigider, prajitor de paine, tacamuri si vesela); baie cu dus si cada, feon, halat si papuci. Unitatile Deluxe sunt mai spatioase, au mobilier mai luxos si au balcon.
Servicii copii: patut (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant (gratuit), loc de joaca, kids club.
Servicii gratuite: fitness, saune, piscina interioara incalzita (10x4 m, t 30-32°C), jacuzzi, transport pana la Gondola in Bansko si retur (la fiecare ora, intre 08:00-18:00), vestiar pentru echipamentul de ski, Wi-fi in receptie si lobby.
Servicii contra cost: masaj, tratamente spa, solar, biliard etc.
Parcare: Parcare exterioara gratuita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie