Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APARTHOTEL WINSLOW HIGHLAND

   7 Valevitsa Str, 2770 Bansko, Bulgaria, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotel Winslow Highland este situat la poalele Muntilor Pirin, la 70 de metri de telegondolă și la 900 de metri de centrul orașului.
Facilitati hotel: internet Wi Fi, seif la receptie (contra cost), parcare (contra cost), garaj (contra cost), piscina interioara, loc de joaca pentru copii, centru SPA, sauna, jacuzzi, masaj, fitness, baie cu aburi.
Facilitati camere: Hotelul a fost construit in 2006, fara lift si are 28 de unitati de cazare.Toate apartamentele au dormitor separat, camera de zi, o baie și toaletă. Fiecare cameră este mobilată de prima clasa. Sala de mese și bucătăria sunt combinate într-o singură cameră, ambele echipate cu tot ce este necesar pentru șederea pe termen scurt și lung. Locul de depozitare de schi poate fi de la parter sau etaje.
Studio 45mp - O camera cu un pat dublu sau paturi twin si pat extensibil - canapea pentru o persoana.
Apartament cu 1 dormitor 60mp - Un dormitor cu un pat dublu sau paturi twin si o camera de zi cu canapea extensibila dubla.
Apartament cu 2 dormitoare 80mp - Doua dormitoare (cu paturi twin sau cu un pat dublu), precum si o camera de zi cu canapea extensibila dubla. Toate unitatile au TV prin satelit, telefon, frigider, acces internet (la cerere, contra cost), balcon, bucatarie, baie. Unele apartamente au semineu. Lemnul pentru semineu poate fi furnizat la cerere contra cost.
Sport & SPA: Centru SPA include o piscină, saună, baie de aburi și salonul de masaj,centru de fitness bine echipat.
Facilitati copii: Patut de copil (la cerere, contra cost).
Servicii gratuite: depozit de schi pentru echipament propriu.
Servicii contra cost: masaj, tratamente SPA, piscina, jacuzzi, sauna, baie de aburi, sala de fitness, acces la internet în camere (la cerere).
Parcare: Parcare la proprietate in garaj - taxa aprox 7,5 eur/ zi, sau parcare gratuita la o locatie publica in apropiere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie