Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APART HOTEL DREAM

   10 Strazhite Str, 2770 Bansko, Bulgaria, Bansko, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Apartment Complex Dream este situat la poalele muntelui Pirin, la 350 de metri de telecabina si la 1.5 km de centrul orasului.
Facilitati hotel: piscina interioara, sauna, centru SPA, baie ruseasca, sala de fitness, salon de cosmetica, restaurant cu 3 sali, lobby bar, depozit echipamente ski, sala de conferinte, garaj. Accesul Wi-Fi este oferit gratuit in toate zonele publice. Proprietatea pune la dispozitie un centru de spa si wellness, care include sauna, cada cu hidromasaj, sauna ruseasca si masaje. Acestea sunt disponibile la un cost suplimentar, iar accesul la piscina interioara este gratuit. Restaurantul complexului serveste preparate din bucataria bulgara si europeana. Alternativ, oaspetii se pot bucura de feluri de mancare indiene, servite la restaurantul Tandoori Mind the Step. Barul din hol are semineu si ofera o gama larga de bauturi racoritoare si bauturi alcoolice intr-o atmosfera primitoare. Incepând de dimineata devreme pot fi savurate cafele si ciocolata calda. Apartment Complex Dream pune la dispoziție un depozit pentru echipamentele de schi. Serviciile de inchirieri auto si de echipament de schi sunt disponibile la un cost suplimentar. De asemenea, la cerere si la un cost suplimentar sunt oferite servicii de transfer si transferuri la/de la aeroport.
Facilitati cazare: Fiecare apartament are TV prin cablu si zona de relaxare cu o canapea. Toate unitatile au dressing si balcon privat. Apartamentele: 2 paturi sau pat matrimonial si canapea extensibila pentru 1 sau 2 persoane, kitchineta utilata, TV si video, conexiune la internet, telefon, minibar, baie cu cada sau dus.
Facilitati copii: Patut copii la cerere, gratuit, loc de joaca pentru copii in exterior, camera de joaca pentru copii in hotel.
Servicii gratuite: utilizare piscina interioara si sauna, internet Wi-Fi, spatiu pentru depozitarea echipamentuklui de ski, seif in apartamente.
Parcare: Hotelul ofera garaj contra-cost (aprox 5 eur/zi), este posibila parcarea si intr-o locatie in apropiere si este gratuita.

Website hotel: http://dreambansko.com/en/home/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie