Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fortuna Eco Boutique


Descriere

Descriere:Hotelul Fortuna se afla la intrarea in statiunea Baile Tusnad din directia Miercurea Ciuc , pe Drumul National 12, intr-un cadru feeric, intre muntii Bodoc si Harghita. La doar 50 m se afla o partie de ski, iar gara Baile Tusnad se afla la 2 km distanta.

Facilitati:La hotelul ,,Fortuna' va asteapta pacea si armonia perfecta de care aveti nevoie, evadand din stresul vietii cotidiene. Astfel, prin stilul arhitectural si prin multitudinea serviciilor asigurate, se creeaza cadrul propice asigurarii si regasirii echilibrului dintre corp, spirit si suflet.


Camere: Complexul hotelier dispune de 10 camere duble, un apartament de lux cu jacuzzi si un apatament cu doua camere, dispuse pe trei nivele, cu un total de 26 de locuri, camerele fiind dotate cu minibar, telefon cu acces gratuit si nelimitat la internet prin wireless. Prin arhitectura interioarelor, a mobilierului din lemn masiv si a produselor textile naturale utilizate, s-a avut in vedere asigurarea unui mediu natural cu vitalitate ridicata.

Restaurant: Restaurantul rustic, cu 60 de locuri, si terasa de vara, cu 30 de locuri, sunt ideale pentru petrecerea unor evenimente familiale, de grup si team buldinguri.O alta caracteristica a restaurantului este un meniu special pentru copii. Restaurantul ofera scaune si jucarii pentru copii. Restaurantul are un meniu special si pentru vegetarieni.
Mancarurile sunt preparate din produse organice, majoritatea fiind de la fermierii locali.
Turistii pot savura micul dejun, pranzul sau cina in restaurant sau in aer liber pe terasa ce ofera o priveliste uluitoare asupra naturii.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie