Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Livadia


Descriere

otelul Livadia beneficiaza de o pozitionare privilegiata, in apropierea izvoarelor statiunii Olanesti. Statiunea este situata in apropierea vaii Oltului, la 18 km de Ramnicu Valcea si este inconjurata de dealuri impadurite, ce contribuie la dezvoltarea unui climat cu veri racoroase si ierni blande.
Hotelul dispune de 7 apartamente modern utilate. Apartamentele sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial, un living cu canapea si fotolii si un hol cu frigider si vesela pentru servit ceai/cafea pretarate instant cu ajutorul fierbatorului aflat pe bufet. Apartamentul poate gazdui pana la 2 persoane.

Camera cu doua paturi separate (twin), TV, si baie proprie. Camera ma este dotata cu fotolii si mobilier pentru depozitarea obiectelor de vestimentatie.
Restaurantul Livadia, poate gazdui aproximativ 300 de persoane, fiind compus din doua saloane si o terasa generoasa.
Hotelul pune la dispozitia turistilor si 2 sali pentru conferinte si intalniri, dotate cu videoproiector, flipchart, internet WiFi. O sala cu o capacitate de 80 locuri si o sala cu 40 locuri. Poate fi amenajata si o zona pentru coffee-break.

Baza noastra de tratament, ultramoderna, este dotata cu aparatura medicala performanta care acopera toate aspectele recuperarii.
Indicatii terapeutice
-pentru boli digestive si ale glandelor anexe -dischinezii bilio-duodenale, ulcer sau gastrita cu hiposecretie acida, suferinte ale stomacului operat, colecistopatii cronice, sindrom disfunctional postcolecistectomie, hepatopatii cronice stabilizate, colopatii cronice si sindroame de colon iritabil;
-boli renale microlitiaze si litiaze renovezicale, infectiile tractusului urinar, suferintele rinichiului operat, nefropatiile interstitiale cronice, rinichiul malformat sau unic congenital ori chirurgical;
-boli endocrine metabolice diabet zaharat, dislipidemii, obezitate, hiperglicemie si guta;
boli alergice cu localizare cutanata, ORL, pulmonara sau digestiva;
-boli ale aparatului locomotor sindroame miofasciale, tendinite, periartrite, fibromialgie, artroze ale coloanei vertebrale sau articulatiilor periferice, sindroame dureroase si disfunctionale datorate reumatismelor inflamatorii cronice, sechele postoperatorii sau ulterioare tratamentelor ortopedice, algodistrofie, neuropatii periferice.
La sosire, turistii achita 10 lei/pers./sejur taxa igienizare statiune
si 5 lei/pers./sejur coplata tratament.





Crenoterapia (cura de ape minerale) este optionala si
se achita separat dupa consultatia medicala, la tariful din perioada respectiva.







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.