Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Magic


Descriere

Pensiunea Magic este amplasata la intrarea in statiunea Baile Herculane. Situata convenabil pe soseaua principala din Baile Herculane, locatia ofera servicii excelente care asigura o vacanta minunata, un weekend relaxant sau un eveniment de afaceri mic si plin de succes.

Pensiunea este un punct de plecare ideal pentru a vizita baile vechi din Neptun. Este amplasatain imediata apropiere a Pesterii Hotilor.

Locatia pune la dispozitia oaspetilor sai 36 de locuri de cazare, impartite in camere double matrimoniale, camere double cu pat twin si camere triple. Avand o structura interioara spatioasa si luminoasa si fiind bine intretinute, camerele beneficiaza de mobilier nou, televizor+CATV, telefon si frigider, fiecare camera fiind dotata cu grup sanitar propriu cu dus.

Toate camerele pensiunii nostre sunt personalizate si decorate diferit. La noi puteti veni impreuna cu familia, prietenii apropiati sau pentru o intalnire de afaceri.

Facilitati hotel: receptie, restaurant, bar, sauna, sala fitness, acces la internet de mare viteza in zonele publice.

Servicii de masa: Oaspetii pot incerca preparate culinare delicioase traditionale romanesti si internationale, servite in restaurantul cu o capacitate de 60 de persoane. Restaurantul, intim si rafinat, este situat la parterul pensiunii.

Servicii cu plata: La cerere se pot organiza excursii Clisura Dunarii , manastiri, muzeul Portile de Fier, Castetul Corvinilor Hunedoara.

Parcare privata la fata locului in limita disponibilitatilor.

Nu se permite accesul animalelor de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.