Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 21 hoteluri

BAILE FELIX, ROMANIA
BAILE FELIX

Complexul hotelier Padis este situat in nordul statiunii Baile Felix la 400 de metri de Gara Baile Felix si 100 de metri de cea mai apropiata statie de transport in comun Dispune de 868 de locuri de cazare impartite in camere single duble si apartame . . .

BAILE FELIX, ROMANIA

HOTELsituat central in statiunea Baile Felix si dispune de 213spatii de cazare repartizate pe 11 etajeCAMERE 107 camere duble 80 cameresingle si 20 aparamente Toate camerele sunt dotate cu balcon minibar telefon televiziune prin cabluconexiune intern . . .

BAILE FELIX, ROMANIA

HOTELsituat la lizierapadurii la 200 m de centrul statiunii si la 10 km de OradeaCAMERE 114 camere duble 58 cameresingle si 6 aparamente Toate camerele sunt dotate cu balcon minibar telefon televiziune prin cablu aerconditiionat si uscator de parFAC . . .

BAILE FELIX, ROMANIA

HOTELsituat in localitateaBaile Felix la cca 200 m de centrul statiuniiCAMERE 140 camere duble 14 cameresingle si 4 aparamente Toate camerele sunt dotate cu baie cu cada telefonTV balcon si incalzire centralaFACILITATI restaurant bar de zi terasa de . . .

BAILE FELIX, ROMANIA

Hotelul a fost deschis in anul 2017 Hotel President este amplasat in Baile Felix 800 m de centru statiuniiCamere 50 camere din care 45 duble si 5 apartamente dotate cu AC TV si minibarFacilitati SPA piscina interioara si una exterioara cu bar integra . . .

BAILE FELIX, ROMANIA Vezi locatia pe harta

Cel mai avantajos mod de a te bucura non stop de facilitatile locatiei la un pret redus il reprezinta cazarea in incinta Aqua Park-ului Camerele spatioase dotate cu aer conditionat si TV LCD pot gazdui pana la 4 persoane in functie de necesitati Dupa . . .

BAILE FELIX, ROMANIA

Hotel Muncelul se afla in statiunea Baile Felix statiune situata la altitudinea de 140m in partea de nord-vest a Romaniei in Campia Crisurilor la zona de contact cu extremitatea vestica a dealurilor de la poalele Muntilor Padurea CraiuluiHotelul disp . . .

BAILE FELIX, ROMANIA Vezi locatia pe harta

Situare Amplasat aproape de liziera padurii din Baile Felix in preajma lacurilor cu lotusi sacri nuferi albi si nuferi termali Lotus Therm Spa Luxury Resort este un spatiu datator de vitalitate si de echilibruCamere Cu o capacitate de 180 camere si . . .

BAILE FELIX, ROMANIA

Situare Hotelul este situat la liziera padurii la 200 m de centrul statiunii si la 10 km de OradeaInfo Complet renovat in anul 2003 Hotel Termal are 10 etaje si dispune de 3 lifturi 3 sali de conferinta cu cate 60 100 si 180 locuri Camere Hotelul dis . . .