Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

POIENITA

   Baile Felix, Romania


Descriere

Profil: Tratament
Situare: Este situat in Baile Felix, in apropierea drumului national Oradea - Deva, la 100 m de statia de autobuz, la 600 m de gara din Baile Felix si la 300 m de centrul comercial al statiunii, de parc si de lacul cu nuferi.


Camere: Hotelul dispune de 140 de camere duble, 14 camere single si 4 apartamente. Fiecare camera este dotata cu balcon, baie cu cada, televiziune prin cablu si telefon.


Restaurant: Intr-o atmosfera clasica, restaurantul hotelului isi asteapta oaspetii cu o bogata varietate de preparate din bucataria romaneasca si internationala. Specialitatile locale sunt specifice Ardealului, imbinand in mod fericit influente romanesti, maghiare, germane si balcanice intr-o savoare unica.
Dispunand de 300 de locuri in salon si de 80 locuri pe terasa acoperita, restaurantul a fost complet renovat in anul 2014 si se pot organiza mese festive, cocktail-uri, banchete, nunti si alte evenimente.


Servicii gratuite: acces la piscina, parcare, internet wireless


Servicii cu plata: transfer de la / la aeroport, camera de bagaje, sali de conferinta si petreceri, fax / copiator


Animale de companie: Accesul este strict interzis.


Tratament: Curele balneare propuse in cadrul bazei de tratament se adreseaza urmatoarelor afectiuni:
  • afectiuni reumatice degenerative
  • afectiuni reumatice inflamatorii
  • afectiuni reumatice abarticulare
  • afectiuni post-traumatice
  • afectiuni neurologice


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.