Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Amplasat perfect la baza pârtiilor de schi şi la câţiva paşi depărtare de staţia de jos a telegondolei din Azuga, Lux Garden este singurul hotel de cinci stele care ofera o oaza de liniste, confort si servicii impecabile.
Facilitati hotel: restaurant, bar, terasa, gradina, gratar, acces direct la pârtiile de schi, vânzare permise de schi, şcoală de schi, depozit schiuri, parcare gratuita supravegheata, acces wifi gratuit, facilitati pentru persoanele cu dezabilitati, piscina interioara, baie turceasca/baie de aburi, masaj, jacuzzi, spa si centru wellnes, sala de fitness, sauna, inchiriere biciclete, tenis de masa, vestiare, serviciu de concierge, camera de bagaje, spalatorie/calcatorie, fax/copiator, sali de conferinta, servicii de transfer, incalzire, seif, lift, salon de frumusete, room service.
Facilitati camere: Capacitatea de cazare a Hotelului Lux Garden este de 50 de camere care se impart in: 18 Camere Standard Twin, 21 Camere Standard Matrimoniale, 3 Camere Executive Matrimoniale, 2 Apartamente Junior Suite, 3 Apartamente Mountain Suite, 3 Apartamente Lux Garden Suite.
- Camere Standard (28 mp): Spațioase și elegante, camerele Standard oferă o panoramă unică a munților Bucegi și se disting prin dotările oferite: plasmă TV, internet de mare viteză, televiziune prin satelit, mini-bar, acces cu card şi cheie, seif, uscător de păr, balcon. Prin designul deosebit şi calitatea superioară a materialelor din care este realizat, mobilierul camerelor oferă rafinamentul şi intimitatea necesare pentru a vă asigura confortul şi relaxarea.
- Camere Executive (44 mp): Cele 3 Camere Executive sunt camere de lux ce îmbină perfect rafinamentul, spațiul și tehnologia de ultimă generație (Aparat Nespresso, Flat TV, Consolă Xbox Elite). In rest dispun de aceleasi facilitati ca si camerele standard.
- Apartamente Junior/Mountain Suite (54-68 mp): Acest tip de apartament, remarcabil prin designul arhitectural structurat pe două nivele, oferă facilităţi de calitate (produse cosmetice de lux, papuci şi halate de baie pufoase), plasmă TV, pat king size, precum şi o panoramă spectaculoasă de pe terasa spaţioasă.
- Apartamente Lux Garden Suite (74 mp): Apartamentele Lux Garden se evidenţiază prin arhitectură, dimensiune şi structurarea pe două nivele. Acestea oferă un living spaţios cu canapea extensibilă, baie, dormitor matrimonial, aparat Nespresso, televizor plat şi Xbox Elite.
Servicii masa: se acorda in unitatea restaurantul propriu, categoria 5*.
Restaurantul Lux Garden va pune la dispozitie o lista de preparate internationale, pregatite cu indemanare de profesionisti ai domeniului pentru a satisface toate gusturile. Bucataria Lux Garden este o alchimie savanta, care imbina sarmul, confortul locului si adevarul gustului.
SPA: Centrul Garden Spa este remediul perfect împotriva stresului şi locul ideal pentru recuperarea tonuslui. Va puteti în piscină, sauna umedă sau sauna uscată, sa va recuperati tonusul muscular în sala de fitness şi sa va bucurati de un masaj deosebit în saloanele special amenajate.
Servicii gratuite: acces la centrul SPA (piscina, jacuzzi, sauna umeda / uscata si sala fitness), trezirea turistilor, transport bagaje, curierat, ziare, informatii culturale si turistice, rezervari bilete, apelare taxi
Servicii cu plata: room-service, spalatorie, calcatorie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie