Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TERRACE ELITE RESORT


Descriere

Terrace Elite Resort Hotel este localizat direct pe plaja, la aproximativ 65 km de aeroport, la 4 km de Side la 9 km de Manavgat. Exista statii de autobuz și Taxi în fața hotelului. Transfer de la aeroport:1h.
Facilitati hotel: Dispune de 270 camere într-un mainbuilding cu 4 etaje, 3 lifturi, lobby, restaurant principal cu zona de non-fumător și terasa, baruri, 2 restaurante à la carte, cu rezervare in prealabil, sala TV, Fun Center (internet Cafe & Bowling, playstation, biliard suplimentar perceput), outdoorpool, 3 tobogane, indoorpool, Spa & Wellness, bazin separat pentru copii, sezlonguri cu saltele, umbrelă de soare, 2 sali de conferinta sunt incluse. Salon de coafură, magazine, spalatorie, asistenta medicala sunt in plus de perceput. Wireless in lobby gratuit.
Facilitati camere: Double room:Toate camerele cu baie / WC, uscator de par, LCD TV prin satelit cu muzică-canal, telefon direct, mini-bar (în minibar băuturi răcoritoare, care în fiecare zi sunt din nou umplute) seif (contra cost), aer conditionat (withautomatic-de control, part-time), covor sau par-Quet, balcon. Gradul de ocupare: max.3 adulti.
Economy: Se poate ajunge la camere pe scările între etaje. Au vedere catre zona publică și au standardele unei camere duble.
Family Room: cameră este mai mare și are aceleasi standarde ca o camera dubla, cu doua camere separate.Sleepingroom se trezesc cu etagebeds de 3 și 4 persoane (persoana patrulea ar putea fi doar un copil). Toate camerele de familie au un landsideview.
Mermaid Snack / bar Restaurant 10.00 / 18:00.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.