Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TAC PREMIER HOTEL & SPA


Descriere

Tac Premier Hotel & Spa este la numai 50 m de plaja Cleopatra. Hotelul este compus din 7 cladiri, pe o suprafata de 7000m2, care sunt toate conectate cu poduri.
Cazare:
Camere standard de 19-23m2, paturi ortopedice, TV LCD, telefon, minibar (umplere cu apă), split aer conditionat, parchet, cabina dus, uscator de par, seif, balcon.
Camere de familie 40-55m2 paturi ortopedice, TV LCD telefon, minibar (de umplere cu apă) split aer condiționat,parchet, cabina dus,uscator de par, seif, balcon.
Servicii gratuite: baie de aburi, saună, sala de fitness, piscină în aer liber, Sezlonguri si umbrele la piscină, tenis de masa, mini club (în sezonul de vară).
Servicii suplimentare: toate bauturile de import, toate bauturi între orele 24:00-07:30, suc de portocale proaspăt presat, cafea turceasca, telefon, fax cutie digitală de siguranță în camere, colț internet, notebook-uri de închiriere, spălătorie călcat, Wellness Spa (peeling și masaj), fotografie, tatuaj și piercing (certificat medic), închiriere de mașini, doctor, magazine, Sezlonguri si umbrele pe plaja, bar pe plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.