Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Acest hotel renovat, se afla pe malul mării în Side. Aeroportul Internaţional din Antalya, se afla la 64 km. Centrul animat al oraşului Antalya este la o oră şi jumătate de mers cu maşina de hotel.
Facilitati camere: Toate camerele oferă Wi-Fi gratuit, TV cu ecran plat, multă lumină naturală şi o zonă mică de relaxare. Fiecare cameră are baie privată, cu duş şi uscător de păr.
Facilitati hotel: Deschis în aprilie 2005, hotelul este format dintr-o clădire principală de 5 etaje şi o anexă cu 3 etaje, cu un total de 192 camere, inclusiv 32 apartamente junior şi 22 apartamente. Facilitățile includ un foaier, cu o recepție de 24 de ore, un seif, un birou de schimb valutar și un lift, precum și un magazin, un salon de coafura, un bar, un club de noapte, un restaurant cu aer condiționat, à la carte, cu highchairs pentru sugari, un terminal public la Internet și un serviciu de închiriere de biciclete. Serviciu de spălătorie și de asistență medicală si o parcare auto este disponibila pentru cei care sosesc la hotel cu masina. Oaspeții mai tineri pot beneficia de loc de joaca sau de a participa la activitati de club pentru copii.
După o baie în piscina interioară sau în cea în aer liber, oaspeţii se pot relaxa în hamam sau pot juca tenis. Datorită facilităţilor de sporturi nautice ale hotelului, oaspeţii pot practica windsurfing sau caiac-canoe pe plaja privată. Hotelul oferă, de asemenea, un parc acvatic și un miniclub. Restaurantul principal servește preparate internaționale, de dimineața până seara târziu. În plus, există 3 baruri şi un bar la piscină, care serveşte prăjituri după-amiaza. Lounge-ul, cu plafonul său în formă de dom, oferă un cadru de lux pentru savurarea unui ceai de mentă.
Relaxare: Gratuit: baie turceasca, sauna, sala fitness, aerobic, acqua aerobic, volei pe plaja, baschet, 2 terenuri de tenis cu suprafata dura, inchiriere echipament de tenis, tenis de masa, minifotbal, minigolf, darts, bocce, animatie, muzica live, discoteca (intrare).
Contra cost: masaj, biliard, bowling (2 piste), aparate electronice, internet cafe, nocturna terenului de tenis, sporturi nautice
Facilitati pentru copii: colt cu produse pentru copii in restaurant, piscina (exterioara), tobogan, parc pentru copii, 2 mini-club (4-7 ani; junior-club 8-12 ani), bona (contra cost)
Plaja: Proprie, nisip. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie