Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SHERWOOD GREENWOOD RESORT

   Kiziltepe Mevkii, 07994 Goynuk, Turkey, Kemer, Turcia Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotelul Sherwood Greenwood Resort este situat in regiunea Goynuk, la 45 km de aeroportul din Antalya si la 9 km de Kemer.
Cazare: Sherwood Greenwood Resort oferă o selecție de camere, de la camere standard la apartamente king.
Camere: Fiecare dintre camere au un caracter și farmec propriu. Toate sunt decorate unic, mobilate cu gust și oferă cel mai înalt confort.
Fiecare camera dispune de: aer condiționat, parchet, minibar, baie și duș, telefon,televiziune prin satelit, telefon in baie, uscător de păr, balcon.
Standard rooms: camere standard includ un pat single, un pat dublu și baie. Dimensiunea camerei: minim 19 m2
Bungalow rooms: includ un pat, un pat dublu, și o baie. Dimensiunea camerei: minim 19 m2
Family rooms: includ un pat dublu și două paturi de o persoană cu doua dormitoare separate, și o baie.Dimensiunea camerei minim 50 m2
Facilități Resort
Piscine: Există două piscine în aer liber : piscină principală mare pentru adulți , tobogane , o zonă profundă pentru adulți și zona de trecere prin vad pentru copii . Piscină pentru copii cu tobogane și o zonă de trecere prin vad . Există o piscină interioară încălzită și o piscină pentru copii trecere prin vad .
Plaja: Șezlongurile, pernele și umbrelele sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie