Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SHERWOOD DREAMS RESORT

   Bogazkent Mevkii, Serik Belek Antalya, 07500 Bogazkent, Turkey, Belek, Turcia Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: cu o suprafata totala de 23.000mp, deschis in 2011, hotelul este situat la 5 km de Belek, la 25 km de Side si la 40 km de Antalya.
Facilitati hotel: magazine, salon de infrumusetare, coafor, sauna, baie turceasca, jacuzzi, acces internet (gratuit in lobby), restaurant principal cu terasa, 2 restaurante A la Carte, snack bar, pool bar, beach bar, teren de tenis, teren de baschet, volei, volei pe plaja, tenis de masa, bowling, biliard, sporturi de apa, cinema, centru SPA, fitness, aerobic, club, sala de jocuri, salon TV, programe de animatie, piscina exterioara, piscina pentru copii, aqua park cu 4 tobogane, luna park, piscina interioara cu sectiune pentru copii, patut pentru copii (la cerere), loc de joaca, mini club, plaja privata (nisipoasa, la 200 distanta; sezlongurile, umbrelutele si prosoapele la plaja se ofera gratuit, room service (24h - contra cost).
Facilitati camere: 304 camere dotate cu: baie cu cada/dus, uscator de par, telefon, TV-LCD, seif, minibar, aer conditionat, balcon, pardoseala din parchet.
-standard room: pat dublu + 1 pat de o persoana, suprafata 27mp.
-family room: 2 camere cu usa interconectoare; una cu pat dublu, cealalta cu paturi twin, au bai separate; suprafata 55mp.
-deluxe room: pat dublu + baie + jacuzzi, suprafata 32mp.

Website hotel: http://www.sherwooddreamsresort.com/index.php

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie