Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RAMADA RESORT LARA


Descriere

Localizare: deschis in 2013, cu o suprafata totala de 20.000mp, hotelul este situat la 330 de metri de plaja si la 15 km de Antalya.
Facilitati hotel: receptie, lobby, lift, acces internet Wi-Fi (gratuit), restaurant principal cu terasa, restaurante A la Carte (cu fructe de mare si italienesc), baruri, club, sala de jocuri, frizerie, centru SPA, aqua park cu tobogane pentru copii/adulti, piscina, plaja privata (nisipoasa, 150m lungime, cu ponton de 500mp; sezlongurile si umbrelutele sunt oferite gratuit), mini club (4-12 ani), program de animatie, spectacole seara, loc de joaca, bufet pentru copii, jacuzzi, sala de fitness, sauna, baie turceasca, baie de aburi, magazin de suveniruri, rent a car, parcare, teren de tenis.
Facilitati camere: 380 de camere dotate cu: baie, uscator de par, telefon, seif, TV-LCD, minibar, aer conditionat, balcon; standard room: suprafata 30mp, grad maxim de acomodare 2ad. (pat dublu sau paturi twin); superior room: suprafata 35mp, grad maxim de acomodare 3ad+1c. (pat dublu + pat single); family suite: suprafata 80mp, grad maxim de acomodare 4ad+2c. (2 dormitoare cu usa interconectoare + living).
Servicii contra cost: sala de jocuri, masaj, serviciile centrului welness, sporturi nautice, baby sitter, room service, bauturi alcoolice premium, bauturile importate, jacuzzi, coafor, fotograf, cursuri de scufundari, carucior pentru copii, sala de conferinta, echipament de tenis, sala de jocuri, doctor, internet cafe, telefon, fax, spalatorie, magazine.

Website hotel: http://ramadaresortlara.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.