Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OBA STAR HOTEL

   Obagol Mevkii Mesut Caddesi, 07400 Alanya, Turkey, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Amplasat la mai puţin de 100 de metri de o plajă privată de nisip, Hotel Oba Star Resort Spa este situat la 2 km de centrul oraşului Alanya.Castelul Alanya este la 6 km de Hotelul Oba Star.
Facilitati hotel: Acesta are o piscină în aer liber, cu şezlonguri şi o terasă, şi oferă camere cu aer condiţionat. Personalul de la recepţia cu program de 24 de ore pe zi vă poate ajuta cu închirierea unei maşini, iar la faţa locului aveţi la dispoziţie o parcare publică gratuită. Alte facilitati: Room service, Doctor, coafor, Spălătorie, Peeling, masaj, saună, seif, sezlonguri pe plaja, jocuri acvatice, tenis de masa, biliard.
Facilitati camere: Camerele Hotelului Star Oba au balcoane cu vedere panoramică şi sunt decorate în culori neutre. Acestea au mobilier modern din lemn şi sunt dotate cu TV prin satelit şi un minibar.
Facilitati restaurant: Restaurantul din incintă serveşte preparate din bucătăria internaţională şi cine tip bufet, cu mâncăruri cu specific turcesc. La barul Oba Star de pe plajă, oaspeţii se pot relaxa pe un şezlong şi savura un cocktail sau o băutură răcoritoare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie