Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NARCIA RESORT SIDE


Descriere

Localizare: Hotelul este localizat in Kumkoy/Side, la 5 km de Side, 8 km de Manavgat, 55 km de aeroportul din Antalya, 65 km de centrul orasului Antalya si la 40 minute de terenurile internationale de golf din Belek. Hotelul este la 350 m de plaja si are in apropiere centru shopping, restaurante, baruri si cluburi.
Cazare: Hotelul este compus din 3 cladiri (1 cladire principal si 2 cladiri club). Cladirea principala are 6 etaje si 4 lifturi, iar cele 2 cladiri club au 3 etaje si nu au lift. In claidrea principala sunt 222 camera standard, 6 camere family si 3 camere pentru persoane cu dizabilitati. In cladirile anexe sunt 62 camere standard.
Standard rooms din cladirea principala au 27 mp, aer conditionat, seif (extra - 1. 5 euro/zi), baie cu dus si uscator de par, balcon, parchet, mini frigider, TV satelit. Capacitate maxima 2+2 paz sau 3+1 pax.
Family rooms din cladirea principala au 67 mp si au usa de conexiune intre ele. Camerele au aer conditionat, seif (extra - 1. 5 euro/zi), o singura baie cu dus si uscator de par, balcon, parchet, mini frigider, TV satelit si o capacitate maxima de 6+2 pax.
Rooms for disabled people din cladirea principala sunt decorate si mobilate la fel ca si camerele standard dar au usile mai mari, iar baia este usor de folosit pentru persoanele cu dizabilitati.
Camerele standard din zona de club au 21 mp, aer conditionat, seif (extra - 1. 5 euro/zi), baie (mai mica decat in cladirea principala) cu dus si uscator de par, balcon, parchet, mini frigider, TV satelit. Capacitate maxima 2+2 paz sau 3+1 pax. Acestea sunt camere low cost.
Toate camerele sunt curatate zilnic, iar minibarul se reumple in fiecare zi cu apa si suc (coca cola si fanta).
Facilitati: Fara plata: Restaurant principal si un restaurante a la carte, salon TV, biblioteca, jocuri de carti, programe de animatie, baie turceasca, sauna, baie de abur, miniclub pentru copii intre 04 - 12 ani cu loc de joaca pentru copii, internet wireless in lobby si in camerele din cladirea principala.
Cu plata: seif, masaj, servicii medicale, magazine, bijuterie, internet cafe, doctor, spalatorie
Plaja si piscine: Hotelul se afla la 350m de plaja din Side. Aceasta este cu nisip fin si se asigura serviciu de shuttle pana la plaja de catre hotel.
Piscinele exterioare au 570 mp (piscina principala) si respectiv 132 mp (piscina de relaxare), piscina interioara 75 mp, piscina cu 2 tobogane, piscina pentru copii. Sezlonguri, umbrele si saltele la piscina si pe plaja gratuite. Prosoapele pentru plaja si piscine se pot lua de la centrul SPA cu cardul de prosop.
Sporturi: Fara plata: tenis de masa, sala fitness, volei pe plaja. Cu plata: echipamentul pentru tenis de masa, biliard, sporturi de apa.
Activitati: Sala de jocuri, jocuri de carti, dart, programe de animatie si spectacole 6 zile pe saptamana.

Website hotel: http://www.narciahotels.com/en

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.