Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MIRAMARE QUEEN HOTEL


Descriere

Localizare: Hotelul este situat în populara regiune Kumköy la marginea orașului istoric Side, la 6 km distanță. Plaja este la doar 100 de metri de hotel, iar Aeroportul Antalya este la 60 km de orașul de piață a Manavgat la doar 12 km distanță.
Facilitati camere: Unitatea de cazare este format din 325 de camere, care sunt prevăzute cu o baie proprie, paturi twin sau duble, mini-bar, TV prin satelit, aer conditionat, telefon, seif, uscător de păr și un balcon sau terasă. Camerele de familie sunt, de asemenea, disponibile la cerere.
Facilitati hotel: Facilitățile oferite pentru oaspeți includ o recepție 24 de ore, acces la lift, acces la Internet, facilități de conferință, asistență medicală, magazine și locuri de parcare.
Există un bazin de înot, bazin pentru copii, terasă cu șezlonguri, sală de jocuri, tenis de masă, salon TV și un centru de wellness cu sauna, masaj și băi turcești.
Alte facilități de agrement includ polo pe apă, volei, activități în timpul zilei și divertisment de seară și pentru oaspeții mai tineri există un club pentru copii, disco seara, loc de joaca si un parc acvatic.
Hotelul oferă un restaurant în stil bufet și 2 baruri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.