Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MESUT HOTEL

   Mesut Caddesi Obagol Mevkii 07400, 07400 Alanya, Turkey, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotelul Mesut este situat în populara stațiune de vară din Alanya pe frumoasa Riviera Turcească. Acest hotel fermecător este situat chiar vizavi de plaja Kleaopatra, și la numai 2 km de centrul Alanya. Înconjurat de Munții Taurus și scântei albastre ale Mediteranei, aceasta este un hotel de mare pentru cupluri și familii, cu 100 de camere atractive, cu facilități moderne.
Facilitati camere: Hotelul Mesut dispune de 100 de camere dotate cu dus, wc, telefon, TV, uscator de par, aer condiționat, mini-bar. Camerele sunt pregătite pentru confort înainte de sosire. Camerele cu vedere la marea stralucitoare sunt disponibile.
Facilitati hotel: Oferă o piscină în aer liber cu o zonă pentru copii și o terasă la soare. Şezlonguri sunt disponibile pe plajă, iar o sală de jocuri cu TV, tenis de masă și darts este la dispoziţia oaspeţilor. Acces gratuit la Wi-Fi este oferit în zonele publice, iar recepția deschisă nonstop poate aranja închirieri auto și oferă informații turistice. Restaurantul tip bufet, cu plafon din lemn şi vedere la mare, oferă preparate din bucătăria turcească și internațională pentru micul dejun și cină. Snack barul servește mese ușoare, iar barul de la piscină oferă o gamă largă de băuturi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie