Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MC BEACH PARK RESORT & SPA


Descriere

Localizare: construit in 1992, renovat in 2012, cu o suprafata totala de 30.000mp, hotelul este situat pe plaja privata (200m lungime / 150m latime) în Konaklı, la 110 km de aeroportul Antalya, la 50 km de Side, la 5 km de Avsallar și la 10 km de Alanya.
Facilitati hotel: serviciu de spălătorie, internet cafe, seif, telefon, fax, servicii medicale, bowling, biliard, baby - sitter, SPA center, masaj, peeling, room service, teren de tenis, sala de jocuri, sporturi nautice, internet WLAN (in lobby), magazine, salon de infrumusetare, plaja privata (nisipoasa), sezlongurile si umbrelutele la plaja/piscina se ofera gratuit, piscina pentru copii, loc de joaca, darts, mini-bilblioteca, tenis de masa, centru-diving, program pentru copii: copii bufet (MC Park - Rest 18:30-19:00), mini -club (varste cuprinse între 04-12 ), mini spectacole, Aqua park cu 3 tobogane, piscina interioara pentru copii, animatie zilnic, sali de conferinta, centru fitness, baie turcească, saună, aerobic , piscina exterioara, piscina interioara, jacuzzi, baschet , volei pe plajă, boccia, amfiteatru, muzica live.
Facilitati camere: uscator de par, baie cu cada, telefon, TV SAT, minibar, aer conditionat, acces internet (gratuit pana la 100mb, seif (gratuit), balcon.
Standard room: suprafata 26-28mp, grad maxim de acomodare 3ad.
Family room: suprafata 36mp, grad maxim de acomodare 2ad+2c.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.