Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAYA GOLF HOTEL

   Titreyengol Mevkii, Side, Manavgat 0, Turkey, Side, Turcia Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotel situat la 65 km de aeroportul Antalya, la 7 km de orasul Manavgat, la 1 km Titreyengel, la 400 m vis-a-vis de plaja proprie.
Construit in 2012, suprafata totala 17 000 m2.
Facilitati hotel: Acest hotel are o piscină în aer liber, un alt bazin cu tobogane și facilități de spa. Wi - Fi este disponibil în zonele publice.
Există piscine și locuri de joacă atât în ​​interior cât și în aer liber 2 copii. Puteti juca un joc de tenis, volei pe plajă și tenis de masă la Maya Golf Hotel.
Facilitati camere: Dispune de 2 cladiri cu 4 nivele: 180 standard room (max. 3+1 pers., 20-24 m2); 5 eco room (la primul nivel, fara balcon, max. 2 pers., 16-18 m2). Fiecare cameră cu podea până în tavan cu aer condiționat, TV cu ecran plat și un dulap. Baia are articole de toaletă gratuite și un uscător de păr.
Facilități de restaurant: Restaurantul hotelului oferă interior și zonă de relaxare în aer liber. Acesta servește o gamă largă de feluri de mâncare în stil bufet pentru micul dejun, prânz și cină. Există 3 baruri care oferă băuturi răcoritoare.
Wellness & Spa: Oaspeții se pot antrena în centrul de fitness și relaxa în saună, baia turcească sau sală de masaj. Șezlonguri, umbrele de soare și prosoape de plajă sunt gratuite. Facilități de sporturi nautice, piata, închiriere de biciclete, precum și serviciu de spălătorie și un birou de turism sunt disponibile.
Relaxare: baie turceasca, sauna, sala fitness, aqua aerobic, teren de tenis cu suprafata dura, tenis de masa, darts, volei pe plaja, mini-golf, program de animatie, discoteca (intrare), WiFi (in lobby).
Facilitati pentru copii: 2 piscine pentru copii, tobogan, loc de joaca, mini-club (4-12 ani).
Plaja: Plaja proprie de nisip. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja: gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie