Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LARA FAMILY CLUB


Descriere

Lara Family Club este situat la 330 m de plaja hotelul Lara Family Club & Suite este o zona de relaxare ce atrage prin peisajul ce imbina verdele cu albastru marii, 1000 m2 piscina si diferitele activitati zilnice.
Locatie: Situat la 400m de Lara Beach, Complexul este situat convenabil aproape de Aeroportul Antalya 12 km distanţă, iar centrul oraşului este la 15 km şi uşor accesibil cu transportul public.
Hotelul Lara Family Club & Suite s-a deschis in vara anului 2013 si este format din doua unitati separate, impartite in patru cladiri.
Facilitati hotel: Un complex modern, ideal pentru familii constând din 2 unităţi separate si 4 blocuri cu 2 holuri spaţioase şi o gamă de facilităţi, inclusiv o plajă privată şi 2 aquaparks (unul din incintă şi o plajă), 2 lobby spatioase, 7 baruri, discoteca, 2 restaurante principale, baie turceasca, camera de aburi, jacuzzi, sauna, centru fitness, shopping center, coafor, centru de infrumusetare, scrubbing si masaj cu spuma in baia turceasca, internet cafe.
Facilitati camere: Camerele standard au aproximativ 27 mp, sunt dotate cu minibar (are la sosire apa, sucuri si bere si se reumple in fiecare zi), TV satelit, conexiune la internet, telefon direct, aer conditionat centralizat, casuta de valori, baie, oglinda de machiaj si uscator de par. Camerele deluxe suite au aproximativ 42 mp, sunt dotate cu minibar, TV satelit, conexiune la internet, telefon direct, aer conditionat centralizat, casuta de valori, baie, oglinda de machiaj si uscator de par.
Copiii: loc de joaca, interior si exterior, miniclub (4-12 ani), 4 tobogane pentru copii si 8 pentru adulti.
Mese: Decorate în stil modern şi contemporan, complexul are un restaurant principal tip bufet şi 2 à la carte, care servesc fructe de mare şi preparate din bucătăria turcească.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.