Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KLEOPATRA BEACH HOTEL

   Saray Mahallesi Otogar Girisi, 07400 Alanya, Turkey, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: deschis in 1993, renovat in 2010, cu o suprafata totala de 3500mp, hotelul este pozitionat la 50 m de plaja Kleopatra (nisipoasa - 100m lungime), la 1km de centrul statiunii Alanya si la 120km de aeroportul din Antalya.
Facilitati hotel: receptie, lobby, lobby bar, salon de infrumusetare, cafenea, seif, magazin de suveniruri, cabinet medical, spalatorie, 2 piscine exterioare pentru adulti, 2 piscine exterioare pentru copii, sezlongurile si umbrelutele la psicina - oferite gratuit, bar la piscina, restaurant (300 locuri), lift, sala de conferinta, parcare, SPA, aerobic, masaj, biliard, sala de jocuri, animatie zilnic, sporturi acvatice (contra cost), babysitting, loc de joaca, tenis de masă, volei pe plajă, baie turcească, saună, salon de infrumusetare, fitness, internet Wi-Fi (gratuit).
Facilitati camere: 201 camere (cu suprafata de 20mp) dotate cu: baie proprie cu dus si uscator de par, telefon,TV SAT, aer conditionat, minibar (contra cost), seif (contra cost), canapea, balcon; grad maxim de acomodare 2ad.
Servicii cu plata: bauturile din import, minibar, telefon, fax, seif (in camera), sauna, masaj, peeling, sporturi acvatice, doctor, inghetata, sucurile naturale, biliard, internet cafe, sezlongurile si umbrelutele pe plaja, restaurantele a la carte, cafeaua turceasca.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie