Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KARMIR RESORT & SPA

   Cumhuriyet Mahahu Unal Aysal Cad No141 Goynuk Kemer, 07994 Goynuk, Turkey, Kemer, Turcia Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: construit in 2014, cu o suprafata totala de 18.000mp, hotel este situat in Goynuk, la 90m de plaja privata (cu nisip si pietricele), la 9 km de Kemer si la 40 km de Antalya.
Facilitati hotel: piscina exterioara (cu tobogane), piscina interioara, piscina pentru copii, mini club, loc de joaca pentru copii, animatie, sala TV, amfiteatru, sala de jocuri, sauna, salon de infrumusetare (contra cost), tenis de masa, aerobic, sporturi acvatice, sala de fitness, tir cu arcul, baschet, volei pe plaja, biliard (contra cost), teren de tenis, darts, terasa, restaurant, restaurant a la carte, bar, spa & centru de wellness, masaj, baie turceasca, receptie 24h, spalatorie (contra cost), doctor (contra cost), baby sitting (contra cost), rent a car (contra cost), internet cafe (contra cost), sala de conferinta, sezlongurile si umbrelutele se ofera gratuit pe plaja, acces internet Wi-Fi (contra cost).
Facilitati camere: 286 camere dispuse in 4 cladiri, cu 4 etaje si 4 lift-uri, dotate cu: baie cu dus, AC, TV LCD, minibar, balcon, uscator de par, seif.
-standard room: suprafata 28 mp, grad maxim de acomodare 3ad.
-family room: suprafata 40 mp, este o singura incapere, grad maxim de acomodare 4ad.
-junior suite: suprafata 55 mp, dormitor + living, separate prin usa, grad maxim de acomodare 4ad.
-king suite: suprafata 75 mp, o singura incapere, grad maxim de acomodare 4ad.

Website hotel: http://www.karmirhotel.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie