Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAHYA RESORT AQUA & SPA


Descriere

Kahya Resort este situat în orașul liniștit de Payallar, oferind propria plajă privată pe coasta mediteraneană. Complexul include piscine mari în aer liber, tobogane cu apă, un centru spa și camere cu aer condiționat, cu Wi-Fi gratuit. Camerele elegante de Kahya includ o zonă de relaxare și un TV LCD cu canale prin satelit. Toate oferă un balcon cu vedere la grădină. Dining opțiuni includ o carte și bufet restaurante a la cu preparate din bucătăria turcească și internațională. Barul servește o varietate de băuturi pe tot parcursul zilei. Centrul spa oferă o baie turcească, saună și masaje pentru relaxare. Puteți beneficia de asemenea de centrul de fitness. Oaspeții mai tineri pot beneficia de mini club. Centrul orașului Alanya se află la 20 km, cu Alanya Muzeul de Arheologie și Castelul Alanya. Aeroportul Antalya este la 105 km distanță.
Hotelul: situat la 110 km de aeroportul din Antalya, la 16 km de Centrul de Alanya, la 2 km de orasul-statiune Konakli, 50 m de plajă privată raza rutier (pasaj).
Construit în anul 2012, cu suprafața totală de 32 000 mp.
Există o clădire cu 5 nivele: 128 camera standard (max 3 pers, 30-35 mp.); 129 cameră cu 2 camere (2 dormitoare cu TV, 2 usi, max. 4 pers., 30-35 mp).
Facilitati: Anul construcției - 2012, numărul de etaje (clădirea principală) - 6, numărul total de camere - 300, camere duble - 128 de apartamente, Junior - 22, Suites - 3,-handicap-friendly camere - 4, camere NO adiacente, Resort, Visa, MasterCard, Aer conditionat in zonele publice, recepție 24 de ore, facilitati de schimb valutar, acces lift, grădină, spălătorie cu taxa, serviciu medical cu taxa, terasă la soare, Gym, Wi-fi, Cafenea, Bar, Restaurant , zona de nefumători, Scaune înalte, snack bar lângă piscină, Aer conditionat in restaurant, sala de conferinte, zona pentru copii de înot, șezlonguri, umbrele de soare, club pentru copii ", Program de divertisment pentru adulți, Program de divertisment pentru copii, salon TV, sala de jocuri, club de noapte , Saună, de aburi, Masaj cu taxa, Mic dejun bufet, bufet de prânz, cină tip bufet, cină à la carte, Aqua potrivesc, tenis de masă, Biliard / Snooker cu taxa, centrul orasului - 3300 mts, mai apropiat de autobuz / stația de metrou - 17000 mts , Plajă - 50 mts, 1 Alanya Castle - 18500 mTS, 2 Peșterile Damlataș - Alanya - 17000 mTS, Antalya - 110 km
Facilități în cameră: pat dublu, baie, duș, uscător de păr, balcon, acces la internet, seif, aer condiționat individual reglabil, minibar.

Website hotel: http://kahyaresorthotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.