Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

INSULA RESORT & SPA

   Telatiye Mah Mustafa Kemal Bulvari No 6, Konakli, Alanya, Turkey, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotelul Club Insula este situat în cartierul Payallar / Konakli , aproximativ 13 km vest de-a lungul coastei din Alanya . Plaja se află în fața hotelului. Aeroportul Gazipașa este situat la aproximativ 56 km de hotel, iar Aeroportul Antalya este la aproximativ 117 km distanță .
Facilitati: acoperind mai mult de 12.000 m² , acest complex este format din 2 clădiri cu un total de 312 camere . Potrivit pentru familii și cupluri ,hotelul oferă o gamă largă de activități de divertisment și are de asemenea, facilități de conferință pentru cei care doresc să efectueze întâlniri de afaceri. Cei tineri se vor bucura de locul de joacă și club pentru copii. Alte servicii oferite includ facilități de parcare, servicii de spalatorie (contra cost) și acces gratuit la internet wireless .
Cazare: Standard Room: Balcon, pardoseala din ceramica, aer conditionat, seif, minibar, televizor, telefon direct, uscator de par, cada.
Camere: Camerele cu baie proprie sunt mobilate și echipate modern, duș, uscător de păr, o linie telefonică directă, TV prin satelit, aer condiționat, mini-bar, balcon sau terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie