Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND ZAMAN BEACH

   Saray Mahallesi, Ataturk Caddesi No 153, Alanya 07400, Turkey, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotel Grand Zaman Beach Alanya este situat la 125 km de aeroportul orasului Antalya, la 1 km de centrul orasului Alanya, la 50 m peste drum de plaja proprie.
Renovat în 2012, Zaman Beach Hotel Grand se află vizavi de Plaja Cleopatra în centrul stațiunii Alanya.
Facilitatile hotelului: Hotelul dispune de un restaurant interior cu aer conditionat si sectiune pentru nefumatori, snack bar, bar pe plaja, sala de conferinta, wireless internet, internet café, centru de firness, baie turceasca, piscina, piscina pentru copii, salon de infrumusetare, un minimarket, doctor la cerere, teren de joaca pentru copii.
Cazare:
Standart room: 143, Dimensiuni (interior): 25m2, Telefon: din cauza taxă, Flatscren TV: sat, Seif: taxă, duș și WC:, minibar: 1 sticlă de apă, 2sticle de minerale, schimbare de apa (zilnic) , Fheirdryer, aer conditionat Split, internet wireless: gratuit, Balkony: la fiecare camera,
Family rooms: 25, Size: 30m2, cu excepția (balcon), aceleași facilitati ca si cele pentru camerele Standart.
Handicaped rooms: 2, marime: 25 m2 (cu excepția balcon), baie standardele necesare pentru scaune cu rotile utilizator, (dimensiuni mari + handles.easy pentru a ajunge (de alături, pentru a ridica), ușor de ajuns (ușă langa lift), aceleași facilitati ca si cele pentru camerele Standart.
Șezlonguri și umbrele de soare sunt disponibile,biliard, un internet café și servicii de masaj pot fi savurate la un cost suplimentar.
Grand Zaman oferă cazare all-inclusive include mic dejun, prânz, cină și băuturi locale. Restaurantul principal servește preparate din bucătăria turcească modernă și franceză, cu opțiuni vegetariene și un meniu pentru copii. Băuturi și gustări sunt disponibile la restaurantul à la carte și baruri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie