Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND VIKING HOTEL


Descriere

Localizare: Grand Viking este situat la 900 m de plaja, la 300 m de centrul orasului si la 65 km de aeroport.Un autobuz de transfer spre centru și plajă este disponibil de la hotel,de asemenea există un parc acvatic din apropiere.
Amplasat în grădina si cu o piscina mare, acest all inclusive hotel de 4* are vederi uimitoare ale Munților Taurus și oferă 100 camere standard (inclusiv 9 apartamente), oferind facilități moderne. Aproape de centrul satului și la 45 km de Antalya City, acesta este un hotel fabulos pentru cupluri și familii cu o gamă largă de produse alimentare și băuturi, o mulțime de activități la fața locului și în apropiere, și servicii excelente din partea personalului prietenos.
Cazare:Toate camerele au dus / WC, uscator de par, balcon, telefon direct, TV, aer condiționat, mini bar, camere vedere la munte, grădină, piscină și la drum.
Facilități: Baie turcească, saună, fitness, umbrele, sezlonguri (piscina, plaja), băuturi locale (10:00 - 23:00), gozleme, biscuiti si prajituri (17:30-18:30), tenis de masă, sală de jocuri pentru copii, tobogan de apă , transfer la plaja si centru oras, seif (la receptie), telefon, sporturi pe apa (Beach), băuturi premium, masajul, inghetata, cafea turcească, snack-bar la plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.