Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FAME RESIDENCE GOYNUK

   Cumhuriyet Mah Ahu Unal Aysal Cadno 14 Goynuk, 07970 Goynuk, Turcia, Kemer, Turcia Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: cu o suprafata totala de 18.000mp, renovat in 2011, hotelul este situat in Goynuk, la 10 km de Kemer, la 40 km de aeroport si la 30 km de centrul orasului Antalya, la 90m de plaja privata.
Facilitati hotel: restaurant principal, restaurant A la Carte (italian si cu specific pescaresc), snack bar, lobby bar, bar pe plaja, english pub, disco bar, magazine, doctor, seif, baby sitting, spalatorie, curatatorie, rent a car (contra cost), piscina interioara (100mp), piscina exterioara (500mp), piscina pentru copii (25mp), 3 tobogane, sala fitness, sauna, baie turceasca, jacuzzi, teren de tenis cu nocturna, mini teren de fotbal, tenis de masa, masaj, biliard, sporturi pe apa (contra cost), programe de animatie, plaja privata cu sezlonguri, umbrele, saltele si prosoape oferite gratuit, mini-club, parcare, acces internet Wi-Fi in lobby (gratuit).
Facilitati camere: 257 camere: 235 camere duble standard (20mp suprafata) si 22 family, dotate cu: baie cu cada/dus, uscator de par, AC, telefon, minibar, seif (contra cost), TV-SAT, pardoseala cu mocheta sau parchet, balcon.
Sistem de masa - Fame Style All Inclusive: bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari dupa amiaza, gustare la miezul noptii, toate bauturile alcoolice si racoritoare locale pana la ora 23:00.
Servicii cu plata: restaurantele A la Carte, bauturile alcoolice din import si sucurile naturale, minibar, room service, bauturile imbuteliate servite la baruri, telefon, fax, seif, curatatorie, doctor, serviciile de masa si bauturile dupa ora 23:00, masaj, biliard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie