Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: construit în 1997, renovat in 2011 cu o suprafata totala de 7000 mp, hotelul este situat la 50m de plaja (privata, nisip si pietris - acces printr-un pasaj subteran), la 140 km de aeroportul Antalya, la 12 km de Alanya si la 2 km de localitatea Mahmutlar.
Facilitati hotel: restaurant (bufet), restaurant a la carte (cu specific turcesc si pescaresc - necesita rezervare in prealabil), parcare privată (gratuit), piscină exterioara cu tobogan, internet Wi-Fi (gratuit in lobby), centru SPA (piscina interioara, sauna, baie turceasca, baie cu aburi, masaj, jacuzzi, fitness), biliard, darts, tenis de masa, loc de joaca, piscina pentru copii, volei pe plaja, mini disco, club pentru copii, animatie, sezlongurile si umbrelutele la plaja/piscina sunt oferite gratuit, frizerie, spalatorie, magazine, 4 baruri, sala de conferinta, curatatorie, doctor, club, mini-fotbal, baschet, teren de tenis, sporturi acvatice, babysitter.
Facilitati camere: 175 camere dispuse intr-o cladire principala cu 7 etaje (marea majoritate cu o suprafata de 25 mp si grad maxim de acomodare 2ad+2c); dotate cu: baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, TV LCD, balcon, seif, minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie