Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DREAM WORLD RESORT & SPA


Descriere

Localizare: Hotel Dream World Resort and Spa este situat în centrul statiunii Evrenseki - Side, la doar 350 de metri de plaja de nisip. Hotelul ofera un serviciu gratuit de transfer. Exista stație de autobuz și stație de taxi. Distanța până la aeroportul din Antalya este de 55 de kilometri.
Facilitati camere: Construit in 2013, hotelul are 232 de camere si sunt disponibile camere standard duble (25 m2) și camere family (45 m2). Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat individual și sunt dotate cu duș și o terasă sau balcon. Facilitățile includ TV LCD prin satelit (canale internaționale și canale de muzica), linie telefonică directă, seif (extra), uscator de par și mini-bar. Camerele family au doua dormitoare cu o ușă de legătură.
Facilitati hotel: Oaspetii vor beneficia de all inclusive in resturantul principal sau in restaurantul a la carte (o data pe saptamana, cu rezervare). In serviciul all inclusive intra si bauturile locale racoritoare si alcoolice, atat la mese, la bar cat si in minibar, iar room service-ul este disponibil gratuit. Hotelul are o piscina exterioara cu tobogane, piscina interioara, plaja privata cu sezlonguri si umbrele. Activitati: volei, sporturi nautice, tenis de masa, gym, spectacole de animatie si muzica live, centru spa cu sauna si baie turceasca. In lobby wifi este gratuit si este posibilă parcarea privată gratuit la proprietate.

Website hotel: http://www.dreamworldresort.com.tr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.