Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA

   Bogazkent, 07500 Bogazkent, Turkey, Belek, Turcia


Descriere

Hotelul Crystal Waterworld se afla situat la malul marii pe o plaja Blue Flag de nisip fin si pietricele. El este la o distanta de 40km de aeroport si la 50km de centrul Antalyei.
FACILITATI HOTEL
Hotelul dispune de internet de mare viteza, piscine, aquapark cu 7 tobogane, sala de fitness, parcare, spa, teren de joaca, restaurant principal si restaurante a-la-carte, baruri, discoteca, gradina, patiserie, centru shopping, doctor.
FACILITATI CAMERE
Cele 556 unitati de cazare standard dispun de balcon, aer conditionat centralizat, televizor, minibar, seif, telefon, internet wireless, alarma de incendiu, uscator de par, dus.
SPORT & DIVERTISMENT
Hotelul pune la dispozitia clientilor gratuit teren de tenis, teren de baschet, volei pe plaja, sala de fitness, tenis de masa, aerobic, darts, minigolf, cinema iar contra-cost sunt jocurile video, biliard, bowling, iluminarea terenurilor de tenis, racheta si minge de tenis, jet ski, banana, parasailing, canos, surf si golf.
DRINKS & FOOD
Clientii pot alege o data pe timpul unul dintre restaurantele a-la-carte (in urma unei rezervari), pot servi bauturi alcoolice si racoritoare la oricare dintre barurile disponibile si se pot bucura de minibar care este verificat si alimentat zilnic.
FACILITATI COPII
Cei mici au la dispozitia lor un miniclub (4-12ani), piscina pentru copii (40cm), piscina pentru bebelusi (20cm), aquapark (140cm) cu tobogane.
SPA & WELLNESS
Hotelul detine un centru SPA de 700m2, gradina SPA, centru de frumusete unde se pot face mai multe tipuri de tratamente corporale, piscina exterioara SPA, salon de masaje.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.