Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL FAMILY RESORT & SPA

   Bogazkent Mevkii Serik Belek Antalya, 07505 Bogazkent, Turkey, Belek, Turcia


Descriere

Hotelul Crystal Family Resort este situat pe plaja din Bogazkent-Belek, la 50 km de centrul orasului Antalya si la 40 km fata de aeroportul din Antalya.
FACILITATI HOTEL
Hotelul dispune de 372 camere dintre care 278 camere standard, 3 restaurante a-la-carte (cu specific italian, turcesc, mexican), restaurant pentru copii, snack bar, bar la piscina, bar in hol, disco bar, vital bar, lagoon bar, piscina exterioara, piscina pentru copii, sala de conferinte, miniclub, aquapark, baie turceasca, 2 saune, jacuzzi, centru SPA si centru de fitness, mini club, teren de baschet, tenis de camp, volei pe plaja, baschet, loc de joaca pentru copii, bowling, biliard, sala de jocuri, animatie, minigolf, sporturi nautice : hidrobiciclete, canoe, surf, schi nautic, jet ski, parasaling, banana, ringo, cabinet medical, spalatorie/ curatatorie, internet cafe, coafor, magazine, miniclub pentru copii intre 4-12 ani.
FACILITATI CAMERE
Camerele standard au o suprafata de 27m2 si sunt dotate cu baie cu cada, aer conditionat, uscator de par, telefon in camera si in baie, TV satelit, acces internet, mini bar, seif. Family room are o suprafata de 40 mp si este formata din 2 dormitoare, cu usa intre ele.
SPORT & DIVERTISMENT
Clientii hotelului se pot bucura contra-cost de o sala de jocuri, jocuri video, fotbal de masa, bowling, biliard, canoe, jet ski, parasailing, banana, surf, golf si fotbal ce se poate juca pe un teren de fotbal profesional. Gratuit clientii pot utiliza terenurile de tenis, de basket, volei pe plaja, tenis de masa, centru de fitness, aerobic, aquaaerobic, stretching, darts, mini-golf, cinema.
DRINKS & FOOD
Oaspetii hotelului Crystal Family Resort se pot bucura de bucate cu specific local si international la restaurantul pricipal sau la unul dintre restaurantele a-la-carte din cadrul resortului. Totodata clientii se pot bucura de toate cele 6 baruri unde vor gasi bauturi racoritoare si alcoolice.

FACILITATI COPII
Pentru cei mici hotelul pune la dispozitie o piscina speciala pentru copii, un mini club (4-12 ani) cu loc de joaca pentru copii. Pentru copiii cu varstele cuprinse intre 13 si 16 ani hotelul pune la dispozitie un junior club.
SPA & WELLNESS
Hotelul dispune de un centru SPA complet utilat ce este si centru de sanatare si centru de frumusete (cu tratamente pentru piele si corp). In cadrul aceluiasi SPA se regaseste o gradina SPA cu unitati pentru masaje de tipul celor din Bali precum

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.