Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONCORDIA CELES HOTEL


Descriere

Localizare: deschis in 2003, renovat in 2007, cu o suprafata totala de 16.000mp, hotelul este situat pe plaja, la 95 km de aeroportul din Antalya, la 30 km de Alanya, la 28 km de Manavgat si la 2 km de statiunea Okurcalar.
Facilitati hotel: receptie 24h, lift, coafor, biliard, salon de infrumusetare, sala de fitness, schimb valutar, animatie, fotbal, restaurant, restaurant a la carte, 5 baruri, piscina exterioara, piscina interioara, tobogan acvatic, cabinet medical, frizerie, lant de magazine, curatatorie chimica, sala de conferinte (300 pers.), plaja privata (cu nisip si pietricele), sezlongurile si umbrelutele se ofera gratuit, prosoapele de plaja (contra cost), baie turceasca, sauna, aqua-aerobic, volei pe plaja, baschet, teren de tenis, tenis de masa, darts, club, internet Wi-Fi (in lobby), piscina pentru copii, loc de joaca, mini club (4-12 ani), sala de jocuri, salon TV, parcare.
Facilitati camere: 365 camere, dispuse in 2 cladiri cu 6 nivele; dotate cu: baie cu cada/dus, balcon/terasa, TV-SAT, foehn, aer conditionat, telefon, minibar, seif (contra cost), mocheta.
-Standard room (grad maxim de acomodare 2ad+1c sau 2ad+2c, pentru cele cu paturi suprapuse; suprafata 24 mp);
-Family room (2 incaperi cu usa interconectoare, grad maxim de acomodare 4ad+1c, suprafata 45 mp);
-Junior Suite (grad maxim de acomodare 3ad, suprafata 35mp)
-King Suite (2 incaperi dormitor + living, cu hol, jacuzzi, balcon, grad maxim de acomodare 4 ad, suprafata 55 mp).

Website hotel: http://www.concordiaceles.com/en/Default.aspx

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.