Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB PARADISO

   Merkez Mah Kestel, 07425 Alanya, Turkey, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta


Descriere

Club Paradiso Hotel and Resort are vedere excelenta la mare, munte și vedere la deal. Este situat la 900 m de plaja, la 7 km de centrul Alanya. Ea are un autobuz la Alanya (1 € pe persoana). Acesta are plajă privată cu bar și snack restaurant (serviciu gratuit plajă).
Facilitati: Clubul nostru de vacanta este format din 1 principalși 10 clădiri anexă. Există centru comercial, piata, coafor, sala TV, internet cafe (contra cost), restaurant terasa cu vedere la mare, un restaurant gratar (gratuit, cu rezervare), un restaurant A'la Coș (gratuit, cu rezervare și de depozit), patiserie, Baruri, 1 piscine interioare și 4 în aer liber (inclusiv o piscină de relaxare), tobogan, echipa de animație pe plajă și în jurul zonei principal piscină, umbrele de soare,șezlonguri și saltele sunt gratuite, prosoape de plaja sunt cu depozit.
Camere: clădirea principală și camerele de la parter sunt camere standard. Există TV prin satelit, canale de muzica, aer conditionat, telefon, mini-bar, seif, o baie inclusiv duș, WC și uscător de păr, precum și un balcon sau terasă cu vedere la mare. Podeaua este acoperită cu laminat sau gresie.
Sport Fitness Activități:
Teren de tenis, squash, baschet, mini golf, tenis de masă, volei, biliard, Bocca, mini fotbal, fitness, aerobic, fitness apă, Canoe, Ciclul de apă, baie turcească, saună, jacuzzi, 3 piscine, 1 piscină acoperită, 3 copii bazine de înot și de apă-diapozitive.
Servicii taxă: Centrul de frumusețe, Masaj, Biciclete, scufundări, călărie, Iluminare de teren de tenis,-banane bărci, jet-skiși Parasaling (- Activități Beach Hotel) Divertisment:
Animatie de zi cu zi pe plajă și la piscina principală, spectacole de seară în fiecare noapte în Amfiteatrul, vieții muzicale o dată pe săptămână, Disco (23:00-02:00)
Pentru copii:
Mini-club (04-12 ani), Club pentru adolescenti (12-16 ani), mini-discoteca (în seara), 3 piscine, joacă pentru ExtraServicii de încărcare:
Babysitter, Baby telefon, cărucior de copil.

Website hotel: http://www.club-paradiso.net/club-paradiso/en

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie