Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB HOTEL TITAN


Descriere

Localizare: Hotelul Club Titan este situat la 150 km de aeroportul din Antalya, la 14 km de orasul Alanya si la 4 km de Mahmutlar.
Cazare:
Hotelul dispune de urmatoarele tipuri de camere:
- 142 camerele standard (21 mp) - dotate cu 1 pat dublu sau 2 paturi single, baie cu dus si WC, telefon direct, aer conditionat, TV satelit, uscator de par, gresie, balcon, minibar contra cost, senzor de fum.
- 17 camere family (28 m2) - sunt alcatuite din 2 camere separate de o usa, una cu un pat dublu si celalalta cu 2 paturi single. Toate facilitatile sunt aceleasi cu ale unei camere standard.
- 2 camere pentru persoane cu dizabilitati (15 m2) - 2 paturi single sau pat dublu, TV satelit, aer conditionat, baie speciala, telefon direct, uscator de par, gresie, minibar contra cost, senzor de fum. Capacitate maxima 2 persoane.
Curatenia se face zilnic, prosoapele se schimba de 3 ori pe saptamana iar lenjeria de pat o data la 3 zile.
Facilitati:
Fara plata: animatie, aerobic, gimnastica in apa, streching, darts, baie turceasca, centrul de fitness, tenis de masa, volei pe plaja, internet wirless.
Cu plata:- servicii medicale, coafor, masaj, sauna, market, fotograf, spalatorie, seif la receptie, telefon, fax si xerox, biliard, bauturile alcoolice de import, sucurile proaspete de fructe, cafea turceasca, sporturile nautice, cursuri de scufundari, internet cafe, minibus.
Nu sunt acceptate animalele de companie.
Plaja si piscine:
- Plaja este privata, cu nisip si pietricele, situata la 100 m fata de hotel si dotata cu dusuri, toalete si cabine de schimb. Sezlongurile si umbrelutele sunt gratis.
- 1 piscina exterioare cu apa dulce cu o adancime de 180 cm.
- 1 piscina pentru copii cu o adancime de 60 cm.
Activitati:
- programe de animatie pe tot parcursul zilei si serii, soft disco in aer liber, seri turcesti.
- mini club 4 - 12 ani (activitati intre orele 10:00 - 12:30/14:00 - 17:00) cu animatie pentru copii, mini disco si teren de joaca pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.