Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB ASTERIA BELEK


Descriere

Localizare: Hotel Club Asteria este situat la 40 km de orasul Antalya, la 6 km de localitatea Kadrie, chiar pe malul marii.
Facilitati camere: Baie (doar in camerele pentru invalizi) cu uscator de par, aer conditionat centralizat, televizor, telefon, balcon sau terasa, mini bar (bauturi racoritoare - suplimentate zilnic, gratuit), seif (in camera, gratuit).
Activitati: Programe de animatie speciale, DJ, evenimente si programe speciale 7 zile pe saptamana, volei pe plaja, 2 discoteci (una in aer liber), tenis de masa, fitness center, darts, aerobic, step, tir, squash, tenis de camp, biliard, sporturi nautice.
Alte facilitati: Restaurant principal, 3 restaurante A la Carte (chinezesc, italienesc, turcesc, cu rezervare prealabila - pe perioada sejurului vizitarea unui restaurant – gratuit, doctor, magazine, club cinema, centru de infrumusetare, centru de intretinere, 4 terenuri de tenis.Plaja de nisip, lunga de 250 m si lata de 50 m cu ponton.
Masa: Ultra All Inclusive - bufet deschis pentru toate mesele din timpul zilei, gustari si cafea dupa-amiaza, bufet la miezul noptii, bauturile alcoolice si nealcoolice locale intre 10:00 - 02:00, inghetata de la 15:00 la 16:00, restaurante À la carte cu rezervare in prealabil, toate gratuite. Cu plata sunt: bauturile de lux de import, mini bar (apa gratuit), room service, bauturile la discoteca dupa 02:00, bauturile imbuteliate speciale.

Website hotel: http://www.asteriahotels.com/EN/Club-Asteria-Belek/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.