Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE SKY HOTEL & SUITES

   Azakoglu Sahil Sitesi Cumhuriyet Mahallesi Ananas Sokak No2, 07400 Alanya, Turkey, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta


Descriere

Această locatie este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul all inclusive Blue Sky este situat pe malul Mării Mediterane şi pune la dispoziţie o zonă de plajă privată cu nisip, precum şi un restaurant pe acoperiş, cu vedere la plaja din Alanya. Hotelul se află la 2 km de centrul oraşului Alanya.
Toate camerele hotelului Blue Sky sunt spaţioase şi au fost renovate în anul 2012. Sunt prevăzute cu aer condiţionat, Wi-Fi gratuit, TV prin satelit şi balcon privat. Multe dintre camere au vedere directă la mare.
Restaurantul tip bufet al hotelului serveşte o combinaţie de mâncăruri europene şi turceşti şi oferă vedere panoramică. Hotelul serveşte, de asemenea, mâncăruri şi băuturi gratuite, la orice oră, 7 zile din 7. În zona de plajă privată, oaspeţii au la dispoziţie gustări și băuturi fără alcool.
Blue Sky oferă, de asemenea, o saună, o baie turcească, precum şi masaje tradiţionale cu spumă. Din iunie până în septembrie, copiii au la dispoziţie programe de divertisment, inclusiv jocuri video gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie