Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASKA JUST IN BEACH


Descriere

Localizare: Hotelul Aska Just In Beach este situat langa plaja din Incekum (Alanya), una dintre cele mai frumoase plaje din Turcia, la 20 km de centrul orasului Alanya si la 100 km de aeroportul din Antalya.
Cazare: Hotelul dispune de un numar de 248 de camera dintre care 162 sunt standard si fac parte din cladirea principala, 76 camere standard in cladirea anexa si 10 camere family. Camerele standard din cladirea principala: sunt camere cu o suprafata 24 mp cu un dormitor si o baie si se pot caza max 2+1persoane. Sunt dotate cu minibar (gratuit de 2 ori pe sejur), TV satelit, aer conditionat central, balcon, baia cu cada, uscator de par, seif (contra cost), telefon direct. Acestea pot fi cu vedere la mare sau cu vedere partiala la mare. Camerele standard din cladirea anexa: sunt camere cu o suprafata de 24 mp cu un dormitor si o baie si pot caza max 2+1persoane. Sunt dotate cu minibar (gratuit de 2 ori pe sejur), TV satelit, aer conditionat central, balcon, baia cu cada, uscator de par, seif (contra cost), telefon direct.
Camerele familiale: au 30 mp si sunt formate din 2 domitoare cu o singura baie avand capacitate max 4+1. Sunt dotate cu minibar (gratuit de 2 ori pe sejur), TV satelit, aer conditionat central, balcon, baia cu cada, uscator de par, seif (contra cost), telefon direct.
Facilitati: Cu plata:serviciul de curatatorie, telefon, doctorul hotelului, magazinele; Fara plata: program de animatie atat ziua cat si seara, amfiteatru, muzica live, sala de conferinta, internet in lobby, internet caffe. Hotelul are 2 restaurante A la Carte :Mexican si Pescaresc ce necesita o rezervare in prealabil si sunt deschise martea, joia si duminica intre orele 22:00 - 22:00. Bauturile ce se pot servi sunt bauturi alcoolice locale si nelcoolice si bauturile calde. Hotelul dispune si de un mini club pentru copii cu varsta cuprinsa intre 04 - 12 ani, mini disoteca, spectacole pentru copii si alte jocuri. Plaja si piscine: Hotelul are plaja privata cu nisip de 250 m. Are o piscina exterioara si o piscina pentru copii de 200 mp si respectiv 35 mp si o piscina exterioara incalzita care functioneaza si vara si iarna de 80 mp. Sejlonguri cu saltele, umbrele si prosoape pe plaja si la piscina sunt gratuite. Sporturi si activitati: Cu plata: billiard, centru Spa, terenul de tenis cu nocturna, sporturile de apa. Fara plata: fitness, sauna, baie turceasca, basket si volei de plaja, table si tenis de masa.

Website hotel: http://askajustin.askahotels.com/en/index.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.