Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANNABELLA DIAMOND HOTEL

   Incekum Avsallar, 07470 Avsallar, Turkey, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Annabella Diamond Hotel Spa este situat la 100 km de aeroportul din Antalya, la 25 km de Alanya, la 1,5 km de stațiunea Alanya. Clădirea principală a hotelului este situat pe plaja, clădirea anexă, 120 m peste propriul drum de plaja (accesul prin pasaj).
Facilitati; Acesta oferă vedere la plajă, camere elegante, cu televizoare cu ecran plat și servicii personalizate. Annabella Diamond Hotel & Spa oferă o recepție deschisă 24 de ore și de asemenea o piscină pentru copii, o saună și o piscină în aer liber.
Printre facilitățile de spa și wellness includ o baie de aburi turcească și un salon de înfrumusețare. Un centru de fitness, un serviciu de spălătorie și terenuri de tenis sunt de asemenea disponibile. Fiecare cameră confortabilă de la Annabella Diamond Hotel & Spa vine cu un seif, un mini-bar și televiziune prin cablu / satelit. Internet wireless gratuit este de asemenea disponibil. Cu o ambianță relaxantă, Annabella Diamond Hotel & Spa bar oferă o gamă de băuturi premium și gustări.
Luati in considerare opțiunea de a inchiria un jet ski și de a explora zona înconjurătoare de pe litoral în timpul sejurului dumneavoastră. Parcarea este disponibila sau un serviciu de transfer de la aeroport plătit pot fi disponibile la cerere.
Cazare: Aer condiționat , Mini Bar , Frigider , Televiziune prin cablu / satelit , uscător de păr , televizor , duș , scaune înalte .
Activități: Cameră / sala de fitness , Piscină , Masaj / Centru de cosmetica , Teren de tenis , Asistență medicală disponibilă , saună , plajă privată , Jet - Ski , Cluburi de noapte , Activități acvatice , Biliard , Darts , Teren de joacă , Fotbal și volei pe plajă, Salon , Sală de fitness, masaj , solar, baie de aburi , Salon de înfrumusețare, piscină pentru copii , piscină acoperită, piscină în aer liber.
Servicii: Ascensor / lift , Recepție deschisă 24 de ore ,Casă de schimb valutar,Seif , Serviciu de spălătorie , fotocopiator , linie telefonică.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie