Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMBASSADOR PLAZA HOTEL


Descriere

Localizare: Hotel Ambassador Kemer (ex Ambassador Group Plaza) este situat la 55 km de aeroportul orasului Antalya,în orasul Kemer, la 50 m peste drum de mare. A fost construit în anul 1990, cu suprafata totala de 22500 mp, ultima renovare a fost facuta în anul 2007.
Camere: Toate camerele sunt dotate cu radio, televizor LCD cu sistem interactiv prin satelit, internet wireless, mini-bar, telefon cu linie directă în dormitor și baie, seif, garderoba, canapea sau un fotoliu sitter, balcon sau terasa, baie cu duș, WC, uscator de par, alarma de fum, indicatorii de room service, ceramică pe podea, centrală de aer conditionat (incalzire / racire).
Cazare: Standard rooms: Un număr total de 130 de camere amplasate în 4 clădiri. Toate camerele standard sunt de 25 mp și au balcon sau terasă.
Connected rooms: 10 camere conectate, toate cu două camere comunicante, cu 4 paturi twin, 2 canapele extensibile suplimentare, 2 balcoane, 1 baie cu duș. Camerele conectate sunt de 40 mp.
Family Rooms: 60 camere familiale, toate cu paturi twin și o zonă de living cu o canapea care poate fi transformată în pat dublu suplimentar. Camerele de familie sunt de 30 m2.
Rooms for Disabled 1 camera de oaspeți cu handicap fizic se află în clădirea principală la parter. Această cameră are aceleași facilități ca și cameră standard, cu ușile larg suplimentare, baie specială și balcon.
Activități gratuite: baie turcească, saună, centru de fitness, tobogane, jacuzzi în aer liber, internet wireless, tenis de masă, umbrele de plajă și șezlonguri, băuturi răcoritoare de la plajă, piscine, locuri de joaca, parcare.
Activitati cu plata: fitness Spa, baie de aburi, masaj, peeling, sporturi nautice pe plaja, seif, mini bar, room service, restaurant a'la carte, telefon, serviciu de fax, salon de coafură, curatatorie, spalatorie, fotografie, baby sitting, medic, biliard, fotbal de masă, hochei de masă.
Plaja: Proprie, pietris. Bar pe plaja - contra cost. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape pe plaja - contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.