Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALAIYE RESORT & SPA HOTEL

   Incekum,turkler Beldesi, 07400 Avsallar, Turkey, Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel situat la 105 km de aeroportul din Antalya, la 22 km de Alanya, la 2 km de localitatea Avsallar si la 50 m de plaja.
Construit in anul 2004, cu o suprafata totala de 48.000 mp, ultima renovare - 2007.
Hotelul este alcatuit dintr-o cladire cu 7 nivele si 5 cladiri a cate 6 nivele, cladirile fiind unite intre ele (70% din camere sunt cu vedere directa sau partiala la mare):
199 standard room (din care 6 camere pentru persoane cu dizabilitati, max.3 persoane, 26 m2)
197 family room, cu 2 camere (hol, dormitor cu usa, max 4 pers., 32 m2)
Camere: baie, foehn, halat, aer conditionat individual, televizor, telefon, mini-bar (apa, bauturi racoritoare, se completeaza zilnic, gratuit)
seif (contra cost),pardoseala – parchet laminat, balcon, curatenie in camera - zilnic,schimbarea lenjeriei – de 2 ori/saptamana,room service (24 ore, contra cost).
Facilitati: restaurantul principal, 3 restaurante a la carte (turcesc, chinezesc, mediteranean – rezervarea unei mese la oricare din aceste restaurante este gratuita o data pe saptamana), 5 baruri, 3 piscine exterioare, piscina interioara, 2 tobogane, cabinet medical (2 ore pe zi),centru SPA, centru Thalasso, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica,2 sali de conferinte (pentru 200 persoane fiecare).
Activitati
Gratuit : baie turceasca, sauna, sala fitness, aerobic, aqua - aerobic, volei pe plaja, baschet, 2 terenuri de tenis acoperite cu suprafata dura, special amenajata,inchiriere de palete de tenis si mingi,tenis de masa, darts, program de animatie, muzica live (o data/saptamana),discoteca (cu intrare)
internet wireless (in lobby).
Contra cost: masaj, jacuzzi, nocturna terenului de tenis, biliard, aparate de joc, internet cafe, diving.
Plaja: Proprie, nisip. Gratuit - bar pe plaja. La piscina si pe plaja - umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – cu garantie.
Pentru copii: piscina, 2 tobogane acvatice, loc de joaca, mini club (4–12 ani).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie