Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Eclipsa clasificat la categoria 3*** face parte din Complex Balnear Parc, alaturi de hotel Dana 4**** si hotel Parc 3***, fiind situat in statiunea Amara la 50 de metri de plaja Mircesti.

Hotelul pune la dispozitia turistilor:
- 23 camere cu paturi twin sau matrimoniale,
- 2 apartamente cu pat matrimonial, mobilate modern si decorate in stiluri diferite.

Camerele spatioase ofera confort si intimitate fiind dotate cu aer-conditionat, mini-bar, telefon, baie proprie cu cabina de dus sau cada, birou, balcon, wi-fi, tv-cablu.
Complex Parc dispune de baza de tratament, restaurant, 3 sali de mese, o sala de conferinte, bar, 2 terase, parcare pazita si plaja proprie amenajata cu terase, dusuri, sezlonguri, tobogan acvatic, bazin pentru copii (plaja de la Mircesti).

Masa poate fi servita la restaurant Parc, in sistem de bonuri valorice sau comanda a la carte.

In cadrul bazei de tratament se pot trata diverse:
- afectiuni ale sistemului locomotor (dureri de spate, dureri ale articulatiilor, dureri de gat, umar, sold, artrita, reumatism, osteoporoza, boli degenerative, reabilitare post-operatorie, antrenament functional si fizioterapie, pentru mobilitate si antiinflamator, namol terapeutic, calmarea durerii si cresterea mobilitatii),
- afectiuni dermatologice (psoriazis, neurodermatita, eczema atopica, acnee, bai si namoluri cu continut de sare, unguente si fototerapii pentru tratarea afectiunilor dermatologice),
- probleme respiratorii si cronice, alergii, raceli, infectii ale tractului respirator (tratamente pe cale inhalatorie cu remedii naturale, saruri si uleiuri esentiale),
- boli reumatismale,- afectiuni neurologice periferice,
- afectiuni digestive si renale,
- afectiuni ginecologice.

Baza de tratament este dotata cu instalatii pentru bai calde cu apa minerala, impachetari cu namol, fizioterapie si sala de gimnastica.
Turistii beneficiaza de o gama larga de tratamente naturiste constand in bai de soare, bai in apa lacului si tratament cu namol sapropelic.
Apa lacului este sulfatat-clorurata, sodica, bicarbonata si magneziana. Namolul sapropelic are calitati terapeutice deosebite asemanatoare celor ale lacului Techirghiol. Exista de asemenea, izvoare minerale sunfuroase indicate in tratarea afectiunilor aparatului digestiv.

ATENTIE! 2023 - PISCINA NU ESTE DESCHISA

PLAJA MIRCESTI:
- piscina pentru copii cu apa din lacul Amara,
- terase si baruri,
- plaja cu nisip si sezlonguri,
- plaja nudism femei si barbati,
- tratament cu namol.
Accesul la Plaja Mircesti este gratuit pentru turistii cazati in oricare din hotelurile Complexului Parc (sezlongul se achita separat).
Accesul la piscina exterioara ECLIPSA este liber pentru turistii cazati la Hotel ECLIPSA, si contracost pentru turistii cazati la hotelurile PARC si DANA.

Hotelul ofera si activitati de agrement, piscina, teren de tenis si parc propriu pentru relaxarea turistilor.
Nu sunt acceptate animale de companie.
Localizare: Strada Ana Ipatescu, Amara, Ialomita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.