Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILE PRIMASOL RALITSA AQUA CLUB


Descriere

Localizare: Fostele vile Vita Park, complet renovate in 2014; sunt situate la 950 metri distanta fata de plaja si fac parte din noul complex"Primasol Ralitsa Superior Club".

Servicii masa: All Inclusive Plus.


Servicii cazare: vilele au cate 2 camere si o bucatarie sau living si doua bai (o baie cu dus si chiuveta si o baie cu toaleta de serviciu). Vilele au telefon, televizor, cele cu bucatarie au plita pentru gatit, frigider, tacamuri..


Facilitati copii: Club pentru copii, 3 terenuri de joaca pentru copii si piscina pentru copii.


Gratuit: Utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbreluta pentru fiecare unitate la plaja, tenis de masa, volei de plaja, baschet, fotbal, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah, table. *Tenis de camp - 1 ora gratuit pe camera/ sejur, in timpul zilei, WI-Fi gratuit in holul hotelului si in lobby bar. Program de sport si de divertisment (pentru copii si adulti) ziua si seara, 6 zile din saptamana; discoteca pentru copii si scenete prezentate de o echipa de animatori bine pregatita.


Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, tenis, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete si ricse, plimbari cu trasura, Luna Park, bowling, petanque. Tenis de camp - seara (cu iluminare).


Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.


Parcare: contra cost (se achita 6 leva (aprox: 3 euro) /masina/sejur intrarea in statiune).


Grad maxim ocupare camere: in vila: 4 adulti + 1 copil/ 5 adulti.



Observatii:


- O umbrela si 2 sezlonguri gratuite pe plaja pentru fiecare unitate.


- Intrare Aqua Park inclusa in tarif pentru vilele renovate


- Taxa statiune si servicii: 1 EUR/adult/zi si 0,50 EUR/copil ( 2-11,9 ani)/zi



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.