Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARADISE BLUE HOTEL

   Albena, 9620 Albena, Bulgaria, Albena, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Paradise Blue este un hotel nou, situat in centrul statiunii din Albena, chiar pe plaja, deschis in anul 2017.
Facilitati camere: 233 de camere duble si apartamente cu 1 dormitor, repartizate pe 9 etaje, cu vedere la parc sau la mare. Toate camerele dispun de design modern si elegant avand in dotare: TV cu ecran plat, cablu TV, seif, telefon, acces la internet, minibar, aer conditionat, grup sanitar propriu cu cada de baie si cabina de dus, uscator de par si balcon.
Facilitati hotel: receptie, lobby bar, pool bar, restaurant principal bufet, restaurant a-la-carte, bar la piscina, terasa, club de noapte, centru Spa cu programe unice si inovatoare de tratament, piscina interioara, piscina exterioara cu vedere superba spre mare, piscina exterioara pentru copii cu atractii acvatice, fitness, club pentru copii, Internet, sala de conferinta cu 500 locuri, Room service, spalatorie si calcatorie, Rent-a-car, birou de schimb valutar, coafor, parcare subterana.
Parcare: contra cost (se achita 6 leva (aprox: 3 euro) /masina/sejur intrarea in statiune).
Sport si Divertisment: piscina interioara, piscina exterioara cu vedere superba spre mare, piscina exterioara pentru copii cu atractii acvatice, fitness, club pentru copii.
GRATUIT: 2 sezlonguri si o umbrela / camera pentru oaspetii hotelului la piscina si pe plaja.
Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie