Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ORHIDEA

   Albena, 9620 Albena, Bulgaria, Albena, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: In zona parcului, la 500 m de plaja, magazine, localuri si alte puncte de atractie. Oaspetii hotelului au la dispozitie linia gratuita de autobuz spre plaja si retur, la fiecare jumatate de ora, intre 9:30 h si 17:30 h. Complexul Orhideea este situat in frumoasa zona de parc a statiunii Albena. De pe dealul pe care se afla hotelul se deschide o priveliste inegalabila. Atmosfera calma de aici este alegerea perfecta pentru toti cei ce simt nevoia de odihna departe de zgomotul si ritmul alert al vietii citadine cotidiene
Informatii hotel: Piscina descoperita, restaurant principal cu terasa si cu o vedere inegalabila spre mare, lobby bar, pool bar, ice bar, masaj, internet caf, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar, aer conditionat in tot hotelul. Internet in holul hotelului.
Servicii cazare: Camerele au aer conditionat si sunt amenajate modern. Camerele dispun de baie cu dus, telefon, televiziune prin cablu, recamier si masa. Apartamentele au baie cu cada. Toate camerele si apartamentele au balcoane.
Facilitati copii: Club pentru copii, teren de joaca pentru copii si piscina pentru copii.
Gratuit: Utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbreluta pentru fiecare camera la plaja, tenis de masa, petanque, mini golf, volei de plaja, baschet, fotbal de plaja, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah, table. Program de sport si de divertisment pentru copii si adulti, ziua si seara, 6 zile din saptamana; show-uri serale, discoteca pentru copii si scenete prezentate de o echipa de animatori profesionisti.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, tenis, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, fitness, biliard, bowling, petanque.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
Parcare: contra cost (se achita 6 leva (aprox: 3 euro) /masina/sejur intrarea in statiune).
Grad maxim ocupare camere: In camera single - 1 adult, 1 adult + 2 copii; in dubla - 2 adulti + 2 copii. (Camerele care accepta 2 adulti + 2 copii sunt la cerere in limita disponibilului). In dubla interconnecting: 6 adulti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie