Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL MAGNOLIA

   Albena, 9620 Albena, Bulgaria, Albena, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotelul este situat in zona parcului, la 750 m de plaja, magazine, localuri si alte puncte de atractie. Oaspetii hotelului au la dispozitie shuttle bus spre plaja si retur, la fiecare jumatate de ora, intre 9:30 h si 17:00 h.
Informatii hotel: Hotelul are 2 corpuri Magnolia Standard si Magnolia Lux (renovat), piscina descoperita cu tobogan, restaurant principal, barbeque, lobby bar, snack bar, pool bar, masaj, internet cafe, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar, internet in holul hotelului.
Servicii cazare: Hotelul are camere duble standard, camere duble lux, family rooms, toate fiind amenajate modern si confortabil, dispun de baie cu dus, telefon, TV si televiziune prin cablu, balcon. Toate camerele sunt cu balcon.
Facilitati copii: Teren de joaca pentru copii si meniu pentru copii.
Gratuit: piscina exterioara, tenis de masa, darts, sah, table, volei, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, program de sport si de divertisment (pentru copii si adulti) ziua si seara, 6 zile din saptamana, utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbreluta pentru fiecare camera la plaja.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, tenis, mini golf, calarie, scufundari, bowling, biliard.
Se accepta animale de companie contra cost insa se asteapta confirmarea de la hotel.
Parcare: contra cost (se achita 6 leva (aprox: 3 euro) /masina/sejur intrarea in statiune).
Grad maxim ocupare camere: In camera single -1 adult, 1 adult + 2 copii;in camera dubla standard - 2 adulti + 1 copil; in dubla lux - 2 adulti + 2 copii. (Camerele care accepta 2 adulti + 2 copii sunt la cerere in limita disponibilului). In dubla interconnecting lux: 6 adulti.

Website hotel: http://complexmagnolia.com/english/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie