Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ELITSA

   Albena, 9620 Albena, Bulgaria, Albena, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Pe faleza, in imediata vecinatate a rezervatiei naturale "Baltata". Datorita arhitecturii emblematice pentru intregul complex Albena si situarii sale inspirate, hotel "Elitsa" a devenit locul preferat de odihna pentru multi iubitori ai concediilor la mare. Natura neatinsa din rezervatia naturala "Baltata", aflata in apropiere, este un izvor inegalabil de energie.
Informatii hotel: Piscina descoperita, restaurant principal, lobby bar, snack bar , pool bar , masaj, internet cafe, inchiriere seif la receptie , servicii de spalatorie si calcatorie , rent a car, schimb valutar. Internet in holul hotelului, pe terasa restaurantului si pe plaja din fata hotelului.
Servicii masa: All Inclusive - Restaurant principal: mic dejun, pranz si cina. Micilor nosti oaspeti le oferim si ceva de rontait la bufetul special pentru copii, la pranz si cina. Serate tematice: bulgara nationala, bulgara regionala, cu specific marin, italiana. Snack bar: pizza, salate, fructe, dulciuri, inghetata. Bauturi: Bauturi alcoolice si non-alcoolice bulgaresti, vin bulgaresc, bere bulgareasca, sucuri, bauturi carbogazoase, apa minerala, cafea. Nota: bauturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktailurile, produsele de tutungerie si produsele zaharoase preambalate sunt contra cost. Dupa ora 23:00, toate bauturile sunt contra cost.
Servicii cazare: Camerele si apartamentele au aer conditionat si sunt amenajate modern. Camerele dispun de baie cu dus sau cada, telefon, TV si televiziune prin cablu, acces la internet /contra cost/, balcon, vedere spre mare sau spre parc.
Facilitati copii: Teren de joaca pentru copii si piscina pentru copii
Gratuit: Utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbreluta pentru fiecare camera la plaja, tenis de masa, volei de plaja, baschet, fotbal de plaja, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah, table. Program de sport si de divertisment pentru copii si adulti, ziua si seara - 6 zile pe saptamana ziua si de 3 ori seara.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete si ricse, plimbari cu trasura, Luna Park, bowling.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
Parcare: contra cost (se achita 6 leva (aprox: 3 euro) /masina/sejur intrarea in statiune).
Grad maxim ocupare camere: In camera single - 1 adult, 1 adult + 2 copii; in dubla - 2 adulti + 1 copil. In dubla interconnecting: 6 adulti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie